DSP

Cégünk 2008-ban létrehozta a speciálisan vendéglátó- és szórakozóhelyek védelmére, biztosítására szakosodott üzletágát. Az üzletág nevét az angol Door Security Personnel kifejezésből származó DSP mozaikszó alkotja.

Az évek során nyújtott magas szintű szakmai munkájával a DSP üzletág Budapest, illetve Magyarország egyik meghatározó rendezvénybiztosító szervezetévé fejlődött.

A DSP szolgáltatás, speciálisan az éjszakai szórakozóhelyek, valamint a kiemelt rendezvények biztosítására szakosodott, tevékenységünk azonban túlmutat a mindennapi értelemben vett őrzés-védelmi feladatokon. Tapasztalt és udvarias munkatársaink gyakorlatilag a rendezvény minden fázisában a Megrendelő rendelkezésére állnak, legyen szó a vendégek fogadásáról, a beléptetés kezeléséig, valamint tömegirányítási feladatok végrehajtásáig. Mivel a vendégek legelső és legutolsó benyomása kollégáinkhoz kötődik, ezért nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink kiválasztására, hiszen a siker záloga az udvarias, de határozott, szakszerű hozzáállás. Munkatársaink zöme sportoló, nyelveket beszélő, intelligens, kulturált megjelenésű fiatalember, akik a rendezvényeken gyakorlatilag bármilyen feladat ellátására alkalmasak. Ennek garanciája a munkatársaink alkalmazását megelőző komplex, a rendvédelmi szervekéhez hasonló alkalmassági, és ezzel összefüggő pszichológiai vizsgálat.

Cégünk és DSP üzletágunk több képviselője, alapító illetve elnökségi tagja a Szórakozóhelyek Biztonsági Személyzetének Országos Szövetségének (SZ.B.SZ.O.SZ).A Szövetségen és saját munkáinkon keresztül célunk a szakma megítélésének és minőségének javítása.

Munkánkat a vállalkozás keretében végzett személy- és vagyonvédelmi, valamint a magánnyomozói tevékenység szabályairól, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamaráról szóló 1998. évi IV. törvény és a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló 23/2011. (III. 8.) Korm. rendelet előírásai szerint végezzük. Az említett jogszabályokban előírtaknak megfelelő felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Személyvédelem

A DSP üzletágon belül működik cégünk személyvédelemmel foglalkozó ágazata. Személyvédelmi munkáinkat kizárólag jó megjelenésű, nyelveket beszélő, magasan képzett és kipróbált kollégáink végzik, akik Magyarországon a szakma krémjét képviselik. Megbízóink között számos „visszatérő”, külföldi és belföldi ügyfél található, mely munkánk és megbízhatóságunk elismerését jelenti.

Felkeltettük az érdeklődését?

További információért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online!