HOST ÉS HOSTESS

A 13 éves Hori-Zone cégcsoport 2014-ben döntött úgy, hogy a változó partneri igényekkel lépést tartva megalakítja a rendezvényekre specializálódott Host & Hostess szolgáltatásokkal foglalkozó, önállóan működő üzletágát. Cégünk a Budapest Airport Zrt. és a Főtaxi Autóközlekedési és Szolgáltató Zrt. megbízásából egy kiemelt vagyonvédelmi projekt keretében kezdett el először foglalkozni tájékoztatatást és kísérést végző személyzet biztosításával.

Host & Hostess szolgáltatásainkba minden megrendelésnél integráljuk az elmúlt évtizedben szerzett problémamegoldó vagyonvédelmi tapasztalatinkat. Ennek eredményeként minden esetben kellő körültekintéssel és precizitással teljesítjük a megbízóink igényeit. Minőségi szolgáltatásunkat egyedülálló és mindenre kiterjedő toborzási és kiválasztási, illetőleg koordinációs és ellenőrzési rendszerünk teszi magas színvonalúvá.

Munkatársainkat etikai kódexünkben meghatározott alapelvek szerint választjuk ki és foglalkoztatjuk, amely garanciát jelent a ránk bízott rendezvény biztonságos és problémamentes koordinálására. A rendezvény kezdete előtt pontos és precíz eligazítást tartunk az állományunk részére, a rendezvény ideje alatt pedig folyamatosan ellenőrizzük munkatársaink megjelenését, munkavégzését.

Megbízóink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért minden rendezvényünk után közösen értékeljük a megbízás színvonalát partnereinkkel. Szolgáltatásunk minőségét ISO tanúsítványaink és felelősségbiztosításunk teszi a piacon egyedivé.

A Hori-Zone cégcsoport kiemelt célja az, hogy stratégiai partnereink körét folyamatosan szélesítsük, és megbízóink által országos szinten ismertté és elismertté váljunk Host & Hostess szolgáltatásunk révén is.

Üzletágunk az alábbiakban felsorolt hostess szolgáltatásokat vállalja partnerei részére:

Rendezvények

Vendégfogadás
Vendégkísérés
Regisztráció
Adminisztráció
Ruhatárkezelés
Standképviselet

Rendezvénytípusok és helyszínek, ahol számíthat ránk:

Fesztiválok
Konferencia és céges események
Protokollesemények
Kiállítások
Szórakozóhelyek
Szórakoztató-, sport-, és kulturális események
Családi rendezvények

Promóciók és termékbemutatók

Prospektus és szórólapterjesztés
Termékbemutató
Kóstoltatás
Termékértékesítés
Standképviselet

Kísérő személyzet biztosítása

Tárgyalás elősegítése értékesítés során
VIP partnerek kísérése
Üzleti vacsora és szórakozás
Partyhostess

Felkeltettük az érdeklődését?

További információért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online!