BIZTOSÍTÁSI CSALÁSOK FELDERÍTÉSE

Magyarországon egyre nő az igény a biztosítási, társadalombiztosítási csalások felderítésére. Irodánk már több alkalommal tejesített sikeres megbízást különböző biztosító társaságoktól csalások, főként a gépjárművekkel kapcsolatos biztosítási visszaélések felderítésében.

Szakértőink igénybevételével és a hatóságokkal szorosan együttműködve gyűjtöttünk információkat, illetve lepleztünk le olyan bűnszervezeteket, melyek napi szinten foglalkoztak a biztosítók megkárosításával.

Irodánk számos alkalommal kap megbízást olyan kis- és középvállalkozóktól is, akiknek a dolgozói a felmondás megakadályozása, vagy felelősségre vonás elkerülése miatt betegállományba, betegszabadságra vonulnak. Mint ismeretes, ilyen esetekben a társadalombiztosító csak a 15 nap betegszabadság utáni időponttól kezdi meg a táppénz térítését, addig a vállalkozóra hárul ez a feladat. Irodánk több alkalommal is sikeresen gyűjtött és dokumentált olyan információkat, amely alapján a vétkes dolgozó ellen sikeresen lehetett jogi lépéseket tenni, esetenként kártérítési pert indítani.

Nem kell tűrnie, hogy mások csalás útján okozzanak károkat. Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Felkeltettük az érdeklődését?

További információért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online!