ŐRZÉS-VÉDELEM

A Hori-Zone cégcsoport 11 év alatt folyamatos fejlődés során vívta ki magának azt az egyedülálló piaci rést, mely komplex megoldást nyújt a magánbiztonság valamennyi területét átfogva a megrendelők részére. Munkatársaink és külső tanácsadó testületünk a szakma és a tudományos élet elismert tagjai, akik valamennyi magyar és nemzetközi szakmai szervezetben képviseltetik magukat, több helyen vezető tisztségviselőként.

Az őrzés-védelem üzletág cégcsoportunk kiemelt területe. Egy megbízás teljesítése során már nem elegendő a színvonalas munkát végző őrszemélyzet biztosítása, hanem szükséges a háttértudás megfelelő gyakorlati alkalmazása a megbízóink biztonsága érdekében. Ez a támogatás magában foglalja a folyamatos biztonsági auditot, a veszélyhelyzetek feltárását és javaslattételt a megoldásra. Ezek lehetnek technikai jellegűek, például korszerűbb kamerarendszer kiépítése, a kerítés megjavítása, de lehet csupán anyagi ráfordítást nem igénylő belső szabályozás változtatása, például a kulcskiadás rendjével kapcsolatban.

Az őrzés-védelem üzletágat Sevcsik László nyugállományú rendőr dandártábornok vezeti, akinek korábban a Köztársasági Őrezred (Kormányőrség) parancsnokhelyettese, az objektumvédelmi főosztály vezetőjeként az állam működése szempontjából kiemelten fontos objektumok őrzés-védelmének biztosítása volt legfontosabb feladata, közel húsz éven keresztül, profi vezetői és végrehajtói csapat élén.

Az üzletág szakmai felügyeletét Dr. Kaló József főiskolai docens, nyugállományú rendőr ezredes, B-A-Z megye korábbi rendőr-főkapitánya látja el, aki a Nemzeti Szakképzési Intézet szakértője, az Európai Szabványosítási Bizottság élőerős őrzés szabványosításával foglalkozó munkabizottságának tagja. A Magyar Szabványügyi Testület (MSZT) élőerős szabványosítással foglalkozó bizottságának elnöke. Magánbiztonsági igazságügyi szakértő.

A Hori-Zone Információs és Biztonsági Irodában rendelkezésünkre áll egy bármikor elérhető és igénybe vehető speciálisan kiképzett szakértői gárda, melynek tagjai az egyes területek elismert szakemberei.

A biztonsági feladatot ellátó állomány szakmailag rátermett, megfelelő képesítéssel rendelkező munkatársakból áll. Személyi nyilvántartásunkból – az egyenlő esélyek elvének betartása mellett – csak a legjobb képességgel, képzettséggel és személyi ajánlással rendelkező személy- és vagyonőrök kerülhetnek be állományunk állandó tagjai közé, amikor már átestek egy szigorú, belső ellenőrzésen.

A magas minőség alapja az őrzési személyzet képessége, szakértelme és motivációja, éppen ezért fektetünk nagy hangsúlyt a kiválasztásra, az alkalmazásra és az ellenőrzésre. Dolgozóink számára igyekszünk a legjobb munkakörülményeket biztosítani. Ennek eredménye: a pontos végrehajtás és a motiváltságának növekedése. Szolgáltatási rendszerünk komplexitása ezen a területen is jól működik, az őrzés-védelmi feladatokat, amennyiben a helyzet úgy kívánja, megrendelőink kérésére bármikor kiegészítheti a birtokvédelem, vagy különböző, a védelem maximális biztosításához szükséges információk beszerzése és a magánnyomozói feladatok ellátása.

Felkeltettük az érdeklődését?

További információért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online!