BIRTOKVÉDELEM

A Hori-Zone felkészült birtokvédelmi szakértői a különleges, jellegzetes, nehéz ügyekben is eredményesek. Ügyfelünkként biztos lehet abban, hogy a legkényesebb jogi helyzetekben is találunk megoldást a problémájára.

A törvényes keretek között megóvjuk az Ön jogos birtokát, a jog eszközeivel biztosítjuk, hogy tulajdonát ne fenyegesse veszély. Mindaddig Ön mellett állunk, ameddig a birtokvita meg nem oldódik. Birtokvédelmi üzletágunk a látszólag megoldhatatlan helyzetekben is mindig tud törvényes megoldásokat találni. Kollégáink munkája alapozta meg a magánbiztonsági szakmában elismert pozíciónkat, miszerint a birtokvédelem specialistájaként emlegetnek minket.

A birtokvédelmi megbízásaink előkészítő munkái során az erre szakosodott jogászcsapat véleményezi az esetet, miközben a magánnyomozó munkatársak begyűjtik és elemzik a lényeges – általában a birtokra és az ellenérdekelt félre vonatkozó – információkat.

A jogi állásfoglalások és elemzések felhasználásával részletes akcióterv készül, amelyben kiemelt figyelmet fordítunk az ellenérdekű fél lehetséges válaszreakcióira és azok várható hatásainak elemzésére. A mélyreható előkészítő munka eredményeként bármilyen váratlan helyzet esetén is kész válaszokkal rendelkezünk. Nem alakulhat ki olyan helyzet, amely a tervekben ne szerepelne, és ne lenne rá megoldásunk.

Amikor egy vagyonvédelmi cég szerepet vállal egy birtokvitában, tudomásul kell vennie, hogy a legkisebb hiba esetén is veszélybe kerülhet a szakhatósági engedélye, büntetőeljárások, polgári peres eljárások indulhatnak tagjai, képviselői, illetve megbízója ellen. Egy felkészült csapat nagyon hatékonyan képes segíteni megbízóját az elhúzódó birtokviták megoldásában is.

A birtokbavétel után általában elkerülhetetlen a leltározás, különösen, ha törvényen vagy szerződésen alapuló zálogba vételt kíván valaki végrehajtani, mely önálló terület a leltárüzletágunkon belül.

Irodánk alapító tagja, legfőbb anyagi és szakmai támogatója a Magyar Birtokvédelmi Szövetségnek. Az együttműködés során a Szövetség – felhasználva tagjai gyakorlati tapasztalatait – ajánlásokat fogalmaz meg, törvény-előkészítő javaslatokat tesz a birtokvitás esetek csökkentésére, beleértve az önkényes lakásfoglalásokat, a lakásmaffia birtokszerzéseit, illetve a jogosulatlan gazdasági előnyszerzéshez kapcsolódó eseteket.

Felkeltettük az érdeklődését?

További információért, árajánlatért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot online!