Nagyszerűen zárult az 1000 Lámpás Éjszakája

Sikerült az új rekord! Vasárnap este tízkor a Városligetben 8000 kis LED-izzóval megvilágított luftballon emelkedett az éjszakai égbolton, hogy hazavezesse az eltűnt gyermekeket.

A látványos és megható eseményt nagyon komoly többhetes felkészülés előzte meg, mind a rendezvény életre hívó Kárász Róbert és cége, mind pedig a Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda részéről.

A helyfoglalással, és a biztonsági terv elkészítésével kezdődött a munka, amely minket is a legkomolyabban érintett. Már két nappal rendezvény előtt, felálltak kollégáink az 56-osok terén, hogy vasárnapra üres legyen a hatalmas parkoló, mivel a színpad és a többi látványosság itt kapott helyet. Szerencsére az autósok megértőek voltak a komoly parkolási tilalommal szemben.

Vagyonőreink felügyelték a színpad és a technikai sátrak felépítését, az esetleges lopások vagy a kíváncsiskodókra leselkedő sérülésveszély miatt.

A bő 10.000 főt számláló tömegben mindig előfordulhat rosszullét, zseblopás vagy elveszhetnek kis gyermekek, így számos, egymással és a biztonsági vezetéssel rádiókapcsolatban álló járőreink felügyelték a rendezvény egészét.

Komoly feladat hárult a DSP-s kollégáinkra is, akik a színpadot biztosították valamint védték a fellépő sztárokat autogramosztás közben.

Eleven Hold, Patai Anna, Singh Viki, Ladánybene 27, Nagy Feró, MDC, Animal Kannibals, Király Linda és Pál Dénes voltak a budapesti rendezvény sztárjai.

Büszkék vagyunk rá, hogy az idén is mi feleltünk az 1000 Lámpás Éjszakájának biztonságáért, és hogy egy a nagymamájától elcsellengett kislány esetétől eltekintve semmilyen rendbontás vagy sérülés nem történt a 12 órás event alatt.