Csak egy szál bikinit viszel el a „Soundra”

Bár az időjósok zivatarokat is ígérnek a hétvégi fesztiválok és koncertek alatt azért a szexi bikininek mindenképpen helye van a hátizsákban vagy sporttáskában, de azért kell majd még pár más cucc is. Aki hétfőn kiment a napra, láthatta, hogy már fél óra alatt is pirosra lehetett égni. Szóval, ha kint akarunk csápolni egy szál bikiniben és egy hideg sörrel a parton, akkor azért legyen nálunk naptej, baseball sapka, vagy kendő a déli, tűző nap ellen.

Nem árt, ha van velünk egy pici hátizsák vagy válltáska, amibe azért teszünk egy pólót is, ha már árnyék után kiabálna a bőrünk, akkor magunkra kaphatjuk a csúnya leégés ellen. Tartsuk magunknál értékeinket is, mint pénztárca, igazolvány, mobil és autókulcs. Sose hagyjuk ezeket őrizetlenül a sátorban.

Legyen nálunk víz is, mert az alkohol hamar fejbe vág és nem túl látványos dolog csatlakozni a berúgva szédelgőkhöz. Ittasan még jobban ki vagyunk téve a hőgutának és annak is nagy a veszélye, hogy kirabolhatnak vagy molesztálhatnak minket. Ha barátnőink közül valaki mégis kiütné magát, sose hagyjuk egyedül. Vigyük árnyékba és valaki maradjon vele, ha komoly a rosszullét, pl., „napszúrás-alkohol combo” vigyük el az orvosi sátorba.

A vízparti szórakozóhelyeken is fent áll a party-drogok, mint a „Gina” veszélye, ezért sose hagyjuk magára italunkat. Ha egy ismeretlen felbontott italt kínál nekünk mondjunk nemet, hiszen bármit feloldhatott benne. Ha odafigyelünk magunkra és barátainkra, akkor biztos, hogy élmény lesz a fesztivál vagy a balatoni buli. A jó hír, hogy már csak 3 nap van hétvégéig.