Navy Seal tábor

Angol/Magyar/Német nyelvű US Marine-Corps –Haditengerészet- tábor
Cégünk a Hori-Zone Információs és Biztonsági Iroda Kft. egyhetes, hat éjszakás, idegen nyelvű tábort indít fiataloknak 14-18 év között, amely játékos, de izgalmas formában megtanít alap katonai technikákra, mint táborverés, tűzrakás, túlélés a szabadban, tájékozódás terepen.

A szobaellenőrzés, a reggeli edzések, mind a híres katonai egység, az Amerikai Hadi Tengerészet, fegyelmezett alapkiképzését szimulálják, persze a fiatalokra szabottan. Sem fegyveres kiképzést, sem más veszélyes képességeket nem oktatunk.

Érdekes előadások Amerikáról, Afganisztánról és a terrorizmusról színesítik a programokat. Lányoknak fakultatív önvédelmi képzést tart szakoktatónk. Táborunk arc poeticája, hogy tegyen valamit a sokórás facebookozás, a „bepunnyadás” ellen és olyan értékeket adjon, amelyek színesebbé, izgalmasabbá tehetik a fiatalok életét. Érdekes oktatók, izgalmas élményekkel fogják gazdagítani a nyarat.

A képzést az Afganisztánt megjárt, Denveri tengerészgyalogos Spencer Dyck vezeti, az oktatásban/képzésben segítséget nyújt: Georg Spöttle (német Bundeswehr) a Tv-ből ismert külpolitikai szakértő.

Képzett gimnáziumi tanárok, turisztikai szakemberek, valamint a Hori-Zone Kft. több kempo oktatója is támogatja a tábor munkáját. Tervezett helyszín Balatonkeresztúr. Időpontok: augusztus 3-9-ig és augusztus 10-16-ig.
A tábor ára 50.000 ft., ha valaki hozza a testvérét 35.000 ft. A június 15-ig befizetők kedvezményesen 45.000 ft.-ot fizetnek.

Befizetés és további információk: Allee Bevásárlóközpont, Bercsényi-torony, 1117 Budapest, Bercsényi utca 25, III. emelet. Telefon: +36-20-500 7369
Jelentkezni 2014.május 19-től lehet